GuidePedia



Iako je Mićunović govorio da sprema “skromno” slavlje, nisu izostali epiteti poput svadbe vijeka, a mnogi su jučerašnje veselje u Bečićima komentarisali kao najveće u Crnoj Gori.
Iako se nagađalo da će put ka “Splendidu” biti zatvoren, nije bilo nikakve blokade, ali fotoreporterima i brojnim novinarima je bilo zabranjeno da priđu hotelu bliže od 60 metara. Sve zvanice su odmah išle u podzemnu garažu, a najviše automobila bilo je sa nikšićkim tablicama gdje je Brano i rođen.
Takođe, došlo je i puno službenih državnih automobila sa visokim crnogorskim funcionerima. Među njima je bio i Svetozar Marović potpredsjednik DPS-a. Došao je u društvu supruge Đurđina, kćerke Milene i zeta Aleksandra Bogdanovića, gradonačelnika Cetinja. Pozivnicu za svadbu imao je i Milo Đukanović.
Goste su najprije dočekale hostese, a potom mladoženjini roditelji i na kraju Mićunović i njegov sin Đorđe. Kako saznajemo, vjenčanje je malo kasnilo dok sve zvanice nisu ušle. Inače, u restoranu na drugom spratu “Splenida”, gdje je veselje održano bilo je mjesta za 750 ljudi.
- Na ulazu je bila nevjerovatna gužva, jer su svi nekako stigli u isto vrijeme. Inače, sve je bilo predivno. Svi su bili odlično raspoloženi, a mlada je blistala. Najveseliji je bio njen brat. Kao što su i najavili, mladenci su prvi ples otplesali uz pjesmu Sergeja Ćetkovića. On je potom otpjevao i još nekoliko svojih pjesama. Ona je nosila bijelu venčanicu sa biserima i kristalima, a on teget odijelo. Andrea je uzela Miloševo prezime što je bilo propraćeno gromkim aplauzom - kaže za “Blic” jedan od svatova.
Inače, svi zaposleni u hotelu su morali da ostave mobilne telefone na recepciji, a gosti su zamoljeni da slike ne objavljuju na društvenim mrežama.
Među zvanicama su bili Ceca, njena djeca i sestra Lidija, a društvo im je pravila i porodica Zvezdana Terzića. Takođe, Mićunović je ugostio i Dejana Savićevića, Zorana Kalezića, Melinu Džinović, Mišu Mijatovića, Miroslava Ilića, Acu Lukasa, Slavicu Ćukteraš, Biljanu Sečivanović... a slavlje je potrajalo do duboko u noć.

(Blic.rs)
 
Top