GuidePedia



Svi će se složiti da je susret Atine Ferari i Topalka bio veoma prisan, oslovljavao ju je sa ``kumice`` i neprestano dodirivao, grlio.
``Samo ja mogu da te smirim``, rekao je Topalko, koji je potom rekao da treba u isti krevet da legne sa Macom Diskrecijom i Atinom Ferari.
Dok je plesao sa Macom Diskrecijom, pogledom je tražio Atinu, s kojom je najčešće pričao, smijao se i vidjelo joj je veoma naklonjen.
Topalko je praktično potvrdio priče Atine Ferari da su oni u vezi bili gotovo dvije godine, da se i dalje povremeneo viđaju, da pjevačeva žena zna za ovu prevaru, s tim što je igračica do detalja opisivala njihov intimni odnos i sve što Topalović voli.
``Ući ću da joj kažem sve što mislim``, poručio je Topalko neposredno prije ulaska u „Parove“, objašnjavajući da ne može ``neka Atina Ferari da mu ugorzi brak``
U rijalitiju Atini ništa nije rekao, samo je pokušao da je napravi ljubomornom, time što je odveo u krevet Macu i Atinu istovremeno. Čak i dok su njih troje ležali u krevetu, Macu Diskreciju je samo ovlaš zagrlio, dok je Atinu Ferari sve vrijeme mazio i češkao.

(Kurir)
 
Top