GuidePedia



Gordana Suša, iz Savjeta RTEM, kaže da će tek sljedeće nedjelje snimci bluda i razvrata ukućana, o kojima se ovih dana toliko govori, biti pregledani i da će tad reagovati ukoliko za to postoji osnov. Ona poručuje da će televizija Hepi biti kažnjena ako se ustanovi da je i nakon 23 časa u njenom programu bilo po*nografije.

“Svaki oblik po*nografije je zabranjen. Ako naša služba konstatuje da ju je bilo, onda će televizija sigurno snositi konsekvence. Poslije prvog upozorenja, medijska kuća je svoj program uravnotežila. Međutim, sljedeće nedjelje ćemo razmatrati nove izvještaje, zasad znam samo ono što pročitam u novinama. Nakon javnog upozorenja, TV Hepi je prilagodio svoju analizu sadržaja”, kaže Saša, a piše “Kurir”.

Orgijanje u luksuznoj kući u Zemunu je nastavljeno, pa nakon što su Cuca i Atina Ferari svojim promiskuitetnim ponašanjem dotakle dno, ljubeći se i simulirajući ``oralni``, isto su učinile i Maca Diskrecija i Mimi Oro. Dok su starlete đuskale u bazenu, atmosfera, ali i velika količina popijenog alkohola ih je ponijela, pa su, poput ljubavnice Šabana Šaulića i go-go igračice, napravile lezbo-šou. One su se odvaljene od žestine ljubile, lizale i jedna drugu mazale pijenom. Mimi Oro je čak u jednom momentu bacila gornji dio kupaćeg kostima i ostala u toplesu.
Ali tu nije bio kraj bahanalijama. Starleti je prišao Jasmin Nevenkić, koji se vješto poigrao s njenim grudima, baš kao u nekom ``filmu``.
“Volim žene i obožavam da ih zadovoljim. Mimi je odlična u krevetu, ali nisam stigao sve da ih imam. Maca smrdi i mnogo je prljava, te s njom nisam želio ništa”, kaže Jasmin, koji je poslije ovih bahanalija napustio vilu.
(Svet.rs)
 
Top