GuidePedia



``Farma 6`` nije bila planirana još neko vrijeme jer prethodna ``Farma`` nije bila toliko gledana. Jednostavno, ljudi su se zasitili. Nažalost, kada su „Parovi“ počeli da obaraju rejtinge, produkcija se predomislila. Isti je slučaj i sa „Velikim bratom“. Od septembra kreće borba šunda, kiča i bluda za bolju gledanost ``, rekao je izvor dobro upućen u dešavanjau domaćim produkcijskim kućama.
Iako od komapnija koje rade ove rijaliti programe još nije stigla zvanična potvrda, sva je prilika da su „Parovi`` ponovo probudili interesovanje publike za ovakve formate. Njihov degutantan sadržaj i problematični učesnici doveli su do toga da poslije četiri nedelje šoua bude zabranjeno na 24 sata. Kako sa Happy televizije kažu, ne planiraju novi serijal.
Era rijalitija u Srbiji je počela sa ``Velikim bratom``. Potom su došli ``Farma``, ``Dvor`` i različite varijante manje-više uspješnih programa u kojima kamere prate učesnike 24 sata.
Veliki brat
``Veliki brat`` kreće u septembru i trajaće 100 dana, kaže izvora bliskog produkciji. Zasad producenti još nisu odlučili da li će u njemu učestvovati poznate ličnosti ili anonimusi. Posljednja sezona ``Velikog brata`` emitovana je 2013. i obilježile su je svađe, se*s, a bilo je i tuča, pa je tako Nevena Milićević izbačena iz programa kada je udarila Ivanu Stamenković Sindi.
Farma
``Farma 6`` počeće u septembru i kao i ``Veliki brat`` trajaće 100 dana. Već je počelo da se spekuliše oko učesnika, pa se, pored folk zvijezda, političara sa diskutabilnom biografijom i starleta, spominju i neke zvijezde na koje su svi zaboravili, ali koje se za trenutak slave spremne sve da učine. I na Farmi se moglo vidjeti mnogo golotinje, kada je Jelena Golubović, koja učćestuvuje trenutno u Parovima, pred kamerama uživo pokazala grudi, kao i njen se*s sa Čupom Kalačom u štali.

(Kurir)
 
Top