GuidePedia



Zelmerlöw je demonstrirao svoje znanje našeg jezika izgovorivši nekoliko rečenica, a na internetu se piše kako je za znanje u ovoj oblasti zaslužna činjenica da ima djevojku iz Bosne.
Ovi informaciju je potvrdila i srbijanska predstavnica na Eurosongu Bojana Stamenov, kazavši kako će mu pjevati na svadbi, te kako ju je pjevač lično pozvao.
``Mons se ženi. Naravno da ću mu pjevati. Moram da vam otkrijem da se on zabavlja s djevojkom iz Bosne. Nisam stigla više da ga ispitam, ali je neka vatrena crnka. Zna Šveđanin šta je dobro i kakve su Bosanke i, eto, ima malo naše pobjede na Euroviziji``, kazala je Bojana Stamenov za Kurir.

Mans Zelmerlow je rođen 13. juna 1986. i najpoznatiji je po učešću u showu Idol 2005. godine, gdje je zauzeo peto mjesto, pobjedi u prvoj sezoni showa Let`s Dance, i po pjesmi iz 2007. godine ``Cara Mia`` kojom se prestavio na Melodifestivalen iste godine.
Zelmerlow ima mlađu sestru. Uživa u nogometu, tenisu i golfu. Između 2008. i 2011. godine bio je u javnosti poznatoj vezi sa švedskom pjevačicom i manekenkom Marie Serneholt, bivšom članicom švedskog pop benda A-Teens.
U nastavku poslušajte kako pjevač govori naš jezik.

(Klix.ba)
 
Top